------------------------------------------
▶▶▶▶ The God of High School ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ The God of High School IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ cheat code generator ključeva ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ The God of High School 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Nadogradite ga na 3 zvjezdice. Znam da se mnogi ljudi već žale, ali lik The rate AG je prokleto prenizak, za 100 summon pull ja ne dobijem niti jedan AG lik za laž.
prilično dobra gospođo..ali mislim da su engleski titlovi malo lošiji
Molimo popravite "Oprostite, ali komunikacija s Oraegukom nije bila dobra, ne mogu se prijaviti ahhh
The God of High School მძაფრსიუჟეტიანი oabIma dosta pravopisnih pogrešaka u ovome, ali igra je dobra
Vrlo zanimljiva i zabavna igra, ali barem nadogradite svoju animaciju kako bi odgovarala emisiji i boljem početnom zaslonu kada prvi put otvorite igru
Prilično dobro, mislim da bi bilo dobro dodati zahvate za cijela područja
Samo sam htio igrati igru, ali nisam dobio ništa. Ovo je bilo užasno lansiranje i nadam se da ćete se moći oporaviti... Edit: Drago mi je čuti da ste riješili problem. Neću mu dati 5 zvjezdica jer ga nisam igrao, ali očekujte da će se moja recenzija ponovno promijeniti
Stvarno zabavna igra 1 lik je na neki način op u pvp bitkama i teško ga je provući tako loše da ga pokuša uhvatiti
Ne mogu igrati igru koja je zapela na stranici za prihvaćanje, nema načina da se pomaknem da provjerim ostale prihvatljive.
The God of High School Aksi excZapanjen sam količinom rada koje su programeri uložili u ovo. Pod ovim mislim fantastično, ova igra zaslužuje ljubav i podršku
odlična igra svuda, samo se pitam kako pobijediti pozornicu, mučim se, a prijevodi još nisu svi engleski.
Zabava ^^
Igra mi čak nije dala da je igram, stalno mi se rušila
lijepo 👍🙂
The God of High School Azione yhphSjajna igra općenito. Ima jako dobre animacije za mobilnu igricu i vrlo je zabavna. Jedan veliki problem koji sam do sada vidio je da morate platiti kamenje da biste zadržali opremljen predmet ili ga morate uništiti. Osobno stvarno mrzim tu ideju jer možete dobiti dobar predmet za svoj najbolji lik, a stari želite dati svom slabijem karakteru, ali morate platiti kamenje za to ili to ne možete učiniti. Osim toga, to je stvarno dobra gacha igra.
Ui je prenatrpan i potrebno ga je još malo optimizirati da radi brže na telefonima, ali ip bi se mogao još malo nositi
nisam je još igrao, ali čini se jako dobro i u nadi da će biti najbolje ažurirat ću ovo kasnije... Jučer sam malo igrao i dugo igrao bilo je super rano ujutro, stvarno je dobro i volim priča strip, ima vrlo dobar susten i summon. 👍👍👍🌟🌟🌟🌟🌟
Blago onom tko je dobro napravio GOH s ovom igrom, ovo je prva ovakva igra koja se ne može odmah staviti. Igra ima mnogo dijelova koji dobro funkcioniraju i koji imaju adekvatne upute. Jedina zamjerka koju imam je loš prijevod dijaloga.
The God of High School Action pxgeBilo je dobro, volim igru, ali izlazim iz aplikacije jer imam neke stvari za obaviti, a zatim nakon nekoliko sati ponovo sam pokušao otvoriti aplikaciju, ne mogu se prijaviti, stalno govori da je komunikacija s Oreagukom nije dobro. Imam dobru internetsku vezu, mogu igrati svoje druge igre ovdje na svom uređaju, ali zašto se ne mogu prijaviti u GOH?? Kako to popraviti? Jako ga želim igrati. Već sam pokušao ponovno pokrenuti igru, telefon, pa čak i wifi. Ali i dalje je isto, popravite to!
Obožavam ovu igru jer se priča i igra temelji na manhwa/animeu Bog srednje škole
Predregistracija i njezino rušenje..popravite programere
Ova igra je dobra i zabavna, ali imam neke prijedloge, kao što je, molim vas, dajte potpunije objašnjenje o tome kako doći do stvari kao što su predmeti i likovi u ovoj igri, također ispravite bug gdje kada više ne koristim lik u svom timu , ali sustav detektira da je lik još uvijek u timu.
Neće ostati otvoren nakon naslovnog zaslona
Neće mi dopustiti da ažuriram igru.
The God of High School Jangovar jocoHej, sjajna ideja za ažuriranje: prostorija za pohranu klana kako bi ljudi mogli dobiti igrače ili stvar za pojačanje
To je sjajna igra! Sjajne vijesti da igra konačno radi!
moje iskustvo s igrom je prošlo sasvim dobro, međutim 1. ne vidim zašto igri treba pristup mojim kontaktima i 2. previše drugih igrača ne može čak ni učitati igru da bi je čak moglo igrati zbog problema s rušenjem pa iako je moja možda bila dobra, treba joj poliranje kako bi i drugi mogli u određenoj mjeri uživati.
Ne mogu ni igrati igricu, čim otvorim aplikaciju ona mi se zatvori.
Ne radi na starijim, nezastarjelim uređajima...
odlična igra do sada
Hvala što ste ispravili grešku i sada kada sam igrao igru je stvarno dobra do sada i nadam se da ću vidjeti dobar rad da nastavim
Nakon što dobije dodatnih 800 MB podataka, zaglavi na "Recharging Geun doowun" na 38%, 8/21. Šteta je što mnogi korisnici ne mogu niti dobiti učitavanje prolaza kao ja... EDIT: Problem je sada riješen i igra ide u redu tako da je ocjena bolja, međutim pogreške veze tijekom igre su i dalje neugodne dok je moja mreža sasvim u redu i moram jednom zatvoriti igru da bi opet radila
Pocket Ants: Koloni Simülasyonu Strateji Oyunları hayOpet mi se sviđa igrica, ali samo mi dopušta da zapetljam