------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ mod veľa kryštálov ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Moja jediná sťažnosť na túto aplikáciu je, že vďaka reklamám je nemožné vrátiť sa a dokončiť svoj obrázok do tej miery, že som z toho tak frustrovaný, že jednoducho zavriem aplikáciu a urobím niečo iné. Na druhej strane, obrázky sú nádherné, rozmanitosť je najlepšia zo všetkých iných aplikácií na farbenie, ktoré som skúšal, a nesnažia sa vás chytiť do pasce, aby ste hľadali malú malú oblasť, ktorá je sama o sebe mimo a je mimoriadne náročná na Nájsť! Milujem to okrem prípadov, keď sa nemôžem vrátiť k svojmu obrázku!
Aplikácia od poslednej aktualizácie veľmi nefunguje. Vynútené zatvorenie a zmrazenie tiež.
Prečo akonáhle začnem farbiť, vypne sa a keď sa znova otvorí, nemôžem nájsť to, čo som farbil? ALE po chvíľke boja s tým môžem KONEČNE NIEČO zafarbiť!! Môže to niekto prosím opraviť?
Dal by som tomu 5 hviezdičiek, ale naozaj tvrdo som pracoval, aby som získal všetky úspechy za rady a trofej. Keď som doslova práve teraz urobil túto poslednú aktualizáciu, vzalo to všetko preč. Buď ich chcem späť, alebo chcem možnosť odinštalovať aktualizáciu. Neurobilo to nič dobré ani nezmenilo vôbec nič okrem odobratia trofeje Aktualizácia: Nie, nevymazal som vyrovnávaciu pamäť ani neodinštaloval aplikáciu pred aktualizáciou.
Pekné možnosti sfarbenia s množstvom tém. Je ich však príliš veľa.
krásne
Parádička
Opravte to všetko, čo moje robí, je zamrznutie a zlyhanie predtým, ako ma budete obviňovať, áno, reštartujem sa po zlyhaní, áno, vyčistím vyrovnávaciu pamäť, áno, mám dostatok úložného priestoru!
Coloring Games for Kids - Drawing & Color Book
Skvelé obrázky, ale na väčšine sú hrozné farby, sú tam medzery bez farieb, ktoré nedávajú zmysel a každá vec, na ktorej by mali byť farby symetrické, je úplne mimo, najmä kvety a motýle. Musíte tiež niekoľkokrát zapnúť a vypnúť miesta na palete, aby sa všetky oblasti zvýraznili sivou farbou. Som veľmi rád, že som za túto aplikáciu nezaplatil.
Táto aplikácia sa mi páčila. Tak relax, ale teraz, keď kliknem na číslo, obrázok sa zväčší a každým ťuknutím na číslo sa zväčší a potom zmenšuje a zväčšuje. Išiel som do nastavení, aby som zistil, prečo alebo čo môžem urobiť, aby sa to zastavilo a nemôžem to vyriešiť. Niekedy sa zväčší tak, že musím z aplikácie kliknúť, aby sa vrátila do skutočnej veľkosti. Nejaké návrhy prečo to robí
?
Je to veľmi zábavné robiť. Veľmi relaxačné. Občas to naozaj potrebujem. Ďakujem za vaše hry, má veľmi pekné grafické obrázky. Veľmi sa mi páčia vaše hry na farbenie podľa čísla. Užívam si pokojnú hudbu. Vďaka.
Veľmi dobrá hra, veľmi realistická a krásna hra, milujem ju a dávam 5/5 hviezdičiek
Táto hra sa mi naozaj páčila, ale mal som problém s tlačidlom rady. Dostanete 3 bezplatné rady na začiatok, potom by ste mali byť schopní zahrať doplnok, ktorý vám dá nápovedu. Jediný problém je, že to funguje len raz za čas. Naposledy som hral 6 reklám a bol som natoľko frustrovaný, že som hru vymazal. Tieto hry hrám, aby som si oddýchol, aby som nebol frustrovaný.
Color by Number | Coloring Games
Pred týmto som nainštaloval inú farbu o # aplikáciu. mal oveľa väčší výber obrázkov, kalendár ide oveľa ďalej pre denné obrázky a v skutočnosti vám umožnili vyfarbiť VŠETKY farebné oblasti predtým, ako sa obrázok skončí! Vyfarbil som tu celkovo 3 obrázky. prvé 2 boli v poriadku, ale tretia scéna (socha slobody s mestom vedľa nej) bola neporiadok! odstránil # možností, keď na obrazovke boli pre tieto # miesta stále nezafarbené. Mal som veľké blk 17s jasne zobrazené na hotovom obrázku. táto aplikácia sux
Cat dengan Mewarna Nombor Papan xdiNeverila som, že takejto appke dokážem vypnúť a uvoľniť sa. No po pár dňoch sa neviem dočkať ako dieťa, že vyjde nová omaľovánka s citátom alebo ďalšie pokračovanie príbehu.
Naozaj si želám, aby ste mohli fotiť a vyfarbovať obrázky, ale okrem tejto úžasnej hry. Milujem to.
Paint by Number Coloring Games بورڈ cpvDostal by som lepšie hodnotenie, keby som neplatil za odstránenie reklám a stále ich musel pozerať. Všetko a všetko pekná oddychová hra 🎯
Toto bola moja obľúbená aplikácia na farbenie. Teraz sa však nenačítava žiadne z videí a drahokamy na platenie za obrázky sú skutočne nepríjemné. Bolo pekné, keď všetko, čo ste museli urobiť, ak ste chceli vyfarbiť obrázok, bolo klepnúť naň a ísť, alebo si pozrieť krátke video a potom ste boli dobrí. Bohužiaľ, videá teraz nefungujú a uvažujem o odinštalovaní aplikácie. A nechystám sa platiť mesačné predplatné len za farbu podľa čísla.
Láska, láska. Obrázky, detaily, každodenný život súvisia s grafikou. Je to krásne a ponuka zlatého členského balíka je úžasná.
Toto je moja obľúbená aplikácia na farbenie. Má toľko druhov obrázkov a ľahko sa to naučí každý. Pomáha mojej úzkosti a daždivé dni sa nezdajú byť také dlhé.
Color by number with Polygon app. ... This low poly puzzle game will definitely help you to relax and create some ... Painting has never been easier!
SUPER APKA TIEŽ VEĽA REKLÁM JE TO TIEŽ SUPER AKO PIXEL ART ALE TU IBA KLIKÁŠ A MÁŠ PEKNÝ OBRÁZOK. DÁVAM 5 HVIZDIČIEK LEBO KEĎ SOM JU NAŠLA A HRALASOM JU TAK MI VYBUCHOL MOZOG. A TÝ KTORÝ TOSPRAVILI A TERAS TO VIDIA TAK URČITE VŠETCI KTORÝ MÁME VÁM VEĽMI ĎAKUJEME.😊🤗
Veľmi dobrá hra 🙂
Veľmi sa mi páči táto hra a milujem špeciality. Obrázky sú naozaj pekné, ale mám dve výhrady. Po prvé, ako už veľa ľudí povedalo, niektoré časti je veľmi ťažké nájsť. A po druhé, chcem, aby grafika výplne bola iná. Považujem to za oveľa upokojujúcejšie, keď sa zdá, že farba len kĺže na mieste, a nie len bum, je tam.
Milujem obrázky na kreslenie, ale niektoré majú reklamy, preto jej dávam 4 hviezdičky, ale je to skvelá hra
Túto aplikáciu mám asi 2 roky, mesiac alebo 2. Urobil som viac ako 10 000 obrázkov a zrazu ma to úplne nakoplo do bodu, keď musím zadať svoje heslo, aby som otvoril svoj domov stránku a začnite obrázok odznova a stane sa to niekoľkokrát za deň. Nemôžem urobiť snímku obrazovky, kde sa mi to spúšťa alebo nič. Tu je nás 10-10 takmer o mesiac neskôr a nič sa nezmenilo. hanba ti, AK TO NIE JE PORUŠENÉ, NENAPRAVUJTE HO. TERAZ NENÁVIDÍM TÚTO APLIKÁCIU.
Cat dengan Mewarna Nombor Papan xdiPáči sa mi veľa obrázkov a vyfarbovanie je pre mňa veľmi relaxačné. Existuje však príliš veľa reklám. Budem uvoľnený a vyfarbím obrázok; potom, keď sa pokúšam priblížiť, zamrzne. aplikácia sa nepriblíži, kým si reklamu nepozriem! ohodnotil by som vás oveľa vyššie, keby nebolo rušivých reklám.
Super relax
Je to dobrá aplikácia, ale je tam toľko doplnkov a ani sa nehrajú, kvôli tomuto problému prídete o takmer každú odmenu a je taká veľká, že im uberá dve hviezdičky, takže ak by ste mohli, prosím, opravte tento problém, ak vy nie, budem musieť túto hru odstrániť a nenútite ma k tomu, pretože okrem toho sa mi aplikácia páči
Skvelé fotky a krásne farby. Veľmi jednoduché použitie. Dal som 4 hviezdičky, pretože som to nemal 10 minút a vyhodili ma 3-krát. Okrem toho je to zatiaľ skvelé.
V roku 2018 som sa o to nestaral, môžem to skúsiť znova, ale zatiaľ ma zastavujú zlé recenzie. 8/12 upraviť... Budem musieť v budúcnosti stiahnuť na porovnanie. Napísal som to hlavne preto, aby som si pripomenul, že som to už skúšal. Ale aspoň sa vaša aplikácia od roku 2018 zlepšila, takže som dal viac hviezdičiek.
Je to taká oddychovka
Ja som si ju práve stiahla ale čítala som komentáre a sú vážne pekné tak sa teším už teraz dávam 5⭐😀😀
Paint By Number je super hra
Milujem túto hru. Uvoľňuje ma to do najvyššej úrovne pokoja. Ešte som celkom neprišiel na to, ako urobiť rébusy s výzvou načas. Ale maľujem to, čo ma napadne a som veľmi šťastný. Ďakujem PBN
Je úžasné, že táto hra vypršala. Je to úžasné
Paint by Number Coloring Games Deskové mefrstáhnout 666666666666 by by X-Flow APK nejnovější verzi 2.10.2 pro zařízení Android.
ABSOLÚTNE MILUJEM TÚTO HRU!!!!!!!!💖💖💖💖💖💖 Je to tááák relaxačné a zábavné. Existuje toľko obrázkov a kategórií. Môžete drak, tiger, osoba, sviečka. ČOKOĽVEK. Denné fotky sú krásne a prichádzajú s úžasným citátom. AKTUALIZÁCIA: Kedysi som túto hru miloval, teraz všetky obrázky začínajú vyzerať rovnako. Myslím tým, že hru stále milujem, ale niekedy to môže byť nudné. Napriek tomu veľmi relaxačné a jednoduché. Ak si teda chcete v noci len oddýchnuť a odpočinúť si, táto hra je pre vás ako stvorená.
Hre dávam 4 hviezdičky, pretože je pomalá a trvá trochu dlhšie. Aby som to urobil, ale páči sa mi hra
Pokepix Color By Number - Art Pixel Coloring – Aplikácie v službe ...
Fungovalo to dobre a potom to len padalo, takže som to vzdal, pretože mám dokonca jeden z najlepších telefónov a stále som po 3 rokoch povedal, že dobrý nákup bol dobrý.
Rovnako ako hra, veľmi relaxačné. Jediný problém, ktorý mám, je, že som zmenil telefón a teraz nemám prístup k môjmu starému účtu a ročný zápis ma stál 69,99 ročne. Rovnako ako stratu všetkej mojej starej práce. Po odstránení týchto nedostatkov bude mať táto hra 5 hviezdičiek.
Idle High School Tycoon 模擬 tovStiahnuť Paint by Number:Coloring Games APK 1.18 Android ...
Je to fajn zábava celkom sa mi páči.
Páči sa mi ❤️ táto hra
New painting game! Tutorial Page:
www.fabricj.com/paint-by-number-color-by-number-coloring-book/ Enjoy the fun of creating art and
Nemám rád skákanie po celom obrázku, aby som ho vyfarbil. Je príjemnejšie, ak sú farby v rovnakej oblasti. Pre rovnakú farbu idete z neba do trávy. Šialenie. Tienenie nie je dostatočne tmavé. Na obrázku máte sivú farbu. Je ťažké nájsť čísla so sivým pozadím. Je to niekedy, ako keby ste rozrezali ten zatracený obrázok a hádzali kúsky na obrázok a museli všade hľadať rovnakú farbu. Mnohé škvrny sú príliš malé. M